Skip to content Skip to footer

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Dapatkan Kolam Dari popkidspool

Pasti ramai yang suka mandi kolam terutamanya ketika cuaca panas ini. Manakan tidak, bermain air dapat melegakan bahang pada diri dan menenangkan minda. Cara yang terbaik bermain air ialah dengan mandi kolam.

Namun begitu, bukan senang nak mandi kolam. Taman tema mungkin terlalu jauh dari rumah segelintir individu. Kolam publik pula sukar didapati. Oleh sebab cabaran ini, kami di popkidspool mengambil inisiatif menyediakan kolam untuk anda yang ingin bermain air di rumah.

Tapi kenapa mesti popkidspool? Apa yang uniknya popkidspool ini? Ini 5 sebab kenapa anda kena dapatkan kolam dari popkidspool.

Ini 5 sebab kenapa anda perlu dapatkan kolam dari popkidspool

1. popkidspool menawarkan design unik tersendiri

Betul, popkidspool bukan satu-satunya syarikat penjualan inflatable pool di Malaysia. Ada pelbagai lagi syarikat lain yang menawarkan produk yang sama. Namun, sama tidak bermaksud serupa. Walaupun popkidspool bukan syarikat tunggal dalam perniagaan ini, kami menawarkan pelbagai jenis kolam dan ada daripadanya adalah rekaan kami tersendiri.

Design kami unik dan praktikal, direka khas untuk memaksimakan keseronokan anda bermandi-manda di kolam.

Design seperti apa yang anda inginkan? Kolam dengan gelongsor? Kolam dengan pistol air? Kolam dengan air pancut? Kolam bertemakan kartun? Kami sediakan pelbagai pilihan kolam. Pilihan di tangan anda.

2. popkidspool lakukan pemasangan dan pembukaan kolam

Tak perlu fikir bagaimana cara pemasangan kolam popkidspool kerana staf kami akan buat semua kerja termasuk pemasangan dan pembukaan kolam untuk anda sekiranya anda menyewa kolam dengan kami. Anda hanya perlu fikir tentang have fun sahaja. 

Betul, kami akan hantar dan pasangkan kolam di rumah anda. Selesai bermandi-manda, kami akan kembali untuk pembukaan dan pengemasan kolam. Anda hanya perlu sediakan diri untuk bersuka-ria kerana kami bawakan taman tema air terus ke rumah anda. 

3. Harga kolam yang ditawarkan adalah berpatutan

Harga kolam kami murah dan berpatutan dengan servis yang ditawarkan. Sangat berbaloi terutamanya untuk jangka masa panjang kerana anda masih boleh gunakan kolam yang dibeli berkali-kali.

Kolam kami dijual serendah RM120 untuk family pool yang boleh digunakan seisi keluarga. Pasti anak-anak seronok dapat bermandi-manda bersama ibu bapa.

Tak rugi dapatkan kolam daripada popkidspool. Kami jamin anda tak akan menyesal.

4. Penghantaran ke seluruh Malaysia

Dari Selangor ke Terengganu, Johor ke Sarawak, kami hantar kolam kami ke serata Malaysia. Tiada yang terkecuali. Anda hanya perlu hubungi kami dan kami akan hantar ke pintu rumah anda. 

Betul, tak tipu. Walaupun berasas di Puncak Alam, Selangor, kami tidak mengecualikan mana-mana negeri termasuklah Sabah dan Sarawak. Malah, kami mempunyai van khas untuk membuat penghantaran kolam popkidspool. Tak percaya? Boleh hubungi popkidspool sekarang.

5. Kolam ditawarkan dalam pelbagai saiz dan bentuk untuk pelbagai peringkat umur

Apabila sebut tentang inflatable pool, pasti ramai secara automatik akan fikir ia untuk kanak-kanak sahaja. Benar, memang kebanyakan kolam yang dijual di pasaran disasarkan kepada kanak-kanak tapi bukan dengan popkidspool.

Ini kerana popkidspool mengambil kira pelanggan dari pelbagai peringkat umur. Kami menyediakan kolam yang boleh menampung berat sehingga 400 kilogram! Sesuai untuk dewasa seperti ibu bapa atau anak-anak remaja yang ingin sukakan kolam air. Bukan itu sahaja, kolam kami juga sesuai bagi dewasa yang ingin melalui semula zaman kanak-kanak mereka bermain inflatable pool di funfair.

Kesimpulan

Ada pelbagai lagi kelebihan mendapatkan kolam dari popkidspool yang tak dapat disenaraikan dalam artikel ini. Yang pastinya, kolam kami berkualiti tinggi dan terbaik di Malaysia.

Apa pendapat anda dengan senarai di atas? Usah was-was, dapatkan kolam daripada popkidspool dan ceriakan hari anak-anak anda.

Leave a comment

We Take Fun
Seriously

Address

No 22A, Jln Eco Perindustrian 1/3B, Eco Perindustrian 5, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor

Newsletter

Popkidspool © 2024. All Rights Reserved.

This is our prices for rental 24hours and delivery charges:
10km dan kebawah ( free delivery ) 10km - 20km Rm70 21km - 40km Rm100 41km - 60km Rm150 61km - 80km Rm200